CLUB DETAILSContact Us
www.nosa.fi
Club ID: CL100180
Joined IDPA: February 17, 2020
Club Mailing Address

PL60,
Nokia Pirkanmaa 37100


CLUB CONTACTS

Login or Sign up to view club contacts

Nokian Seudun Ampujat Ry

Nokia, Pirkanmaa

ABOUT

Viikkoharjoitukset ja Classifier -ammunnat maanantaisin klo 1700-2000. Ajankohdat tarkemmin viereisesta kalenterista. Aloitamme harjoitukset maaliskuun 2020 loppupuolella.

Seurassamme on tällä hetkellä reilusti yli 550 jäsentä. Harrastamme aktiivisesti pistooli-, kivääri-, haulikko-, practical- IDPA- ja riistamaaliammuntaa.

Järjestämme ammunnasta kiinnostuneille muutaman kerran vuodessa ammunta-päivän, jolloin on mahdollisuus kokeilla ammunnan eri lajeja. Keväällä ammuntapäivä järjestetään ulkoradalla, jolloin esittelyssä ovat ulkoradalla harrastettavat lajit. Keväällä ja syksyllä tapahtuma järjestetään myös ilma-aseradalla, jolloin vuorossa ovat ilma-aseilla harrastettavat lajit.

Keväällä on ampuma-urheilupäivä ulkoradalla ja syksyllä ilmaradan avoimet ovet.

Näiden avoimet ovet -päivien tarkoituksena on tarjota mahdollisuus tutustua ammuntaan helposti, ohjatusti ja ennen kaikkea turvallisesti. Yleensä pian tutustumispäivien jälkeen alkavat ampumakoulut, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua ammunnan saloihin syvällisemmin. Viimeistään ampumakoulun jälkeen tiedät, onko ammunta Sinun lajisi ja haluatko jatkaa harrastusta. Sinulla on mahdollisuudet vaikka olympialaisiin asti!

Mikäli et jostain syystä pääse osallistumaan ammuntapäiviin tai ampumakouluun, mutta haluaisit silti tutustua ammuntaan, ota rohkeasti yhteyttä lajijaostojen toimihenkilöihin. He kertovat miten pääset mukaan toimintaan. Olet myös tervetullut tutustumaan toimintaan suoraan ampumaradalle ohjelmaan merkittyinä harjoitusaikoina. Huomaathan, että seuran jäseniin ja toimintaan tutustuminen on käytännössä ainoa tapa saada jäsenhakemukseen tarvittavia suosittelijoita.
www.nosa.fi

CALENDAR

WHEN AND WHERE WE SHOOT

SANCTIONED MATCHES

CLUB MEDIA